Missie en Visie

Home / Missie en Visie

O

Outsourcing

C

Consultancy

R

Recruitment

E

Executive Search

De samenleving verandert voortdurend, mensen en bedrijven veranderen, evenals de behoeften van werknemers en werkgevers. Dit heeft geleid tot meer dynamiek op de afdeling personeelszaken. De keerzijde van de voortdurende transformatie van de samenleving is dat mensen en bedrijven elkaar mislopen. Op basis van deze observatie is OCRE ontstaan. OCRE beschikt over de tools van kennis en ervaring die belangrijk zijn voor het vervullen van een verbindende rol. OCRE vervult deze rol met succes door diensten aan te bieden op het gebied van Outsourcing, Consultancy, Recruitment en Executive search.

OCRE kan een bedrijf ondersteunen dat de dynamiek binnen human resources in handen probeert te krijgen om zo de efficiëntie en effectiviteit te vergroten en het niveau van expertise en kennis uit te breiden.

De diensten van OCRE zorgen ervoor dat de meest geschikte professional voor een exacte periode in een passende functie of project terecht komt. Hierdoor profiteert niet alleen het bedrijf van alle voordelen, maar ook de professional aangezien de juiste omgeving wordt gecreëerd voor zelfontplooiing. OCRE is gegroeid door het succesvol vervullen van de rol als verbinder tussen professionals en bedrijven. Daarom kan de essentie van OCRE worden samengevat door één werkwoord: verbinden.