Government Services
to connect

+31 (0)70 2400170

Over ons

Home / Over ons

Missie en Visie

De samenleving verandert voortdurend, mensen en bedrijven veranderen, evenals de behoeften van werknemers en werkgevers. Dit heeft geleid tot meer dynamiek op de afdeling personeelszaken. De keerzijde van de voortdurende transformatie van de samenleving is dat mensen en bedrijven elkaar mislopen. Op basis van deze observatie is OCRE ontstaan. OCRE beschikt over de tools van kennis en ervaring die belangrijk zijn voor het vervullen van een verbindende rol. OCRE vervult deze rol met succes door diensten aan te bieden op het gebied van Outsourcing, Consultancy, Recruitment en Executive search.

OCRE kan een bedrijf ondersteunen dat de dynamiek binnen human resources in handen probeert te krijgen om zo de efficiëntie en effectiviteit te vergroten en het niveau van expertise en kennis uit te breiden.

De diensten van OCRE zorgen ervoor dat de meest geschikte professional voor een exacte periode in een passende functie of project terecht komt. Hierdoor profiteert niet alleen het bedrijf van alle voordelen, maar ook de professional aangezien de juiste omgeving wordt gecreëerd voor zelfontplooiing. OCRE is gegroeid door het succesvol vervullen van de rol als verbinder tussen professionals en bedrijven. Daarom kan de essentie van OCRE worden samengevat door één werkwoord: verbinden.

Ocreanen

Onze gemeenschap bestaat uit individuen en entiteiten die we graag ocreanen noemen. Ons team van ocreanen bestaat niet alleen uit de medewerkers op ons hoofdkantoor maar ook uit die van de professionals en klanten die zich graag onderdeel van ons team noemen. Ocreanen worden gekenmerkt door de kwaliteiten betrokken, flexibel en gedreven te zijn.

Betrokkenheid is een belangrijk onderdeel van OCRE en een ocreaan zijn. Men is in staat om de juiste vragen te stellen en een beter begrip te krijgen van de behoeften van desbetreffende. Flexibiliteit is gericht op het aanpassingsvermogen. In een steeds veranderende omgeving is het belangrijk dat men flexibel is en zich gemakkelijk kan aanpassen aan de omstandigheden. Gedrevenheid is gebouwd op drie andere kwaliteiten, namelijk: intelligentie, ijver en enthousiasme. Deze combinatie garandeert dat een situatie, positie of project wordt doorzien door ons naar de tevredenheid van de ander. Het zorgt er ook voor dat ocreanen plezier beleven aan wat ze doen. We visualiseren drive als iets dat bijdraagt ​​aan zowel individuele successen als collectieve successen.

Ocreanen zijn bekwaam en hebben gedegen kennis en ervaring in meerdere marktsegmenten en disciplines. Als je het gevoel hebt dat je deel uitmaakt van onze organisatie en de waarden die we vertegenwoordigen, mag je jezelf gerust een ocreaan noemen.

Klanten

OCRE Group is opgericht om te verbinden. De juiste professional voor de juiste klant op het juiste project. OCRE mobiliseert kennis, kunde en capaciteit voor jouw organisatie wanneer gewenst. Wij ondersteunen organisaties met hun HR afdeling. OCRE kan uw organisatie helpen met het vervullen van zowel tijdelijke posities als vaste aanstellingen. Daarnaast, hebben wij in ons netwerk professionals variërend van uitvoerende krachten tot managers.

Door onze focus op verbinden en onze hoge mate van betrokkenheid, flexibiliteit en gedrevenheid kunnen wij voor u het verschil maken.